RT- praktijk De Slimme Vogel
Praktijk voor remedial teaching en huiswerkbegeleiding.                                                                                                                                                                           Ook: Engels voor kinderen met lees- en spellingproblemen of dyslexie                                                                                                             

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Marlies Schunselaar en ik ben gediplomeerd remedial teacher. Ik heb 17 jaar als remedial teacher op school gewerkt, voor alle groepen in het basisonderwijs. 

Mijn praktijk is voor slimme vogels. Omdat je in mijn ogen als kind (maar ook als volwassene) superslim bent als je om hulp vraagt voor iets dat je (nog) moeilijk vindt! Maar ook omdat ieder kind weer slim is in iets anders!

Mijn missie is om kinderen te helpen (weer) plezier te krijgen in het leren. En ze het vertrouwen te geven dat, ook al vind je iets (heel) moeilijk en duurt het wat langer voordat je het kan, je toch altijd weer een stapje verder kunt komen. En vaak zelfs meer dan dat! 

Het maakt me altijd weer blij als ik merk dat een kind het weer leuk vindt om te leren en met telkens weer een beetje meer zelfvertrouwen de deur uit gaat. Daar doe ik het voor!

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Beroeps Vereniging Remedial Teachers (LBRT).